Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ryzyko wtopy jest zawsze.

Tutaj mamy do czynienia z autem bardzo tanim (opłaty w cenie), uszkodzonym (prawy bok do roboty) i zaniedbanym wewnątrz. Spory golas, co akurat jest zaletą przy skromnych funduszach.

Przydałby się VIN i fotki pod maską. No i w dziale do tego na forum przeznaczonym.

Opublikowano (edytowane)

ja mam 181tys na liczniku a auto wygląda wewnątrz znacznie mniej zużyte , kiera powinna byc szarawa co najwyżej na górze a ta jest juz dookoła, fotele tez nie powinny miec sladu zuzycia a te są pomarszczone jak jakis wór. Prawy bok rzeczywiscie jakis wyklepany fale na drzwiach listwy na różnych poziomach i nierówne szczeliny i kolor przedniej prawej cwiartki jakby inny niz maski , z prawego profilu tez jakos fotek nie chciało pokazac nie wspominając że zdjecia są mocno rozmyte by nie było widac zbyt dobrze

Może i pojeździ trzeba obadac na żywo to ale okazja to to na pewno nie jest, generalnie to auto tez jest zbyt tanie wrec podejżanie tanie bo ładne takie roczniki i opcja kosztują 12-15tys bez papirów zrobionych (które kosztuja ok 1500zł)

Edytowane przez PanMiyagi
Opublikowano
Auto ma 278 000 przebiegu a nie 178 000 :D Albo 378 000 :duh: Trudno zgadnac bo przebieg na pewno krecony :evil: Moj ma 250 000 przebiegu i nie ma tak zjechanej kiery :shock: Chyba,ze jezdzil rolnik co ma mozole jak papier scierny :P Ktos nawet radio wyciagnal(ktos=pewnie komis,albo biedny wlasciciel :duh: )
Opublikowano
Doloz 5 tysia i szukaj zadbanego auta,chyba ze masz duzo pieniedzy to kupuj,bo okazje i promocje to nie w naszym kraju :lol:
Opublikowano
znów ktoś szuka okazji u handlarza...nie tędy droga.Poniżej 14 koła to bardzo trudno znaleźć w miarę ogarnięte e46,te tutaj ma baaardzo podejrzaną cenę-dla mnie mina jak nic.Powtórzę za kolegami: dołóż minimum 4-5 koła albo w tych 10 tys kupuj e36.