Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie że "odgrzewam" ale nie znalazłem bardziej pasującego tematu...

Mam problem wE91 320xd 2010r z skręcaniem xenonów. W pozycji AUTO lewa lampa ucieka na lewo i reaguje na ruchy kierownicą, natomiast prawa działa dobrze.

W momencie jak przełączę na normalne (pokrętło od świateł max w prawo) lewa lampa wraca na właściwą pozycję ale wtedy już nie reguluje.

Czy jest opcja ustawienia indywidualnego "zera" dla pozycji lamp?

Opublikowano

Tak to właśnie działa. Mam auto z tego samego roku i też lewa lampa schodzi w dół i w lewo, żeby doświetlić bardziej pobocze. Zauważ jednak, że dzieje się tak tylko do prędkości ok. 50 km/h. Powyżej tej prędkości lampa wraca do normalnej pozycji.

Pojedź gdzieś na nieoświetloną drogę, to zobaczysz jak to działa.

Pozdrawiam,

Bartek

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

51be96124728b4d611626a422887

Witam czy ten moduł nadaje się do ustawienia ringów lci jako światła dzienne + świateł powitanych, włącznik świateł bez poz.A

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, mam podobny problem do kolegi tzn po zmianie świateł na xenon LCI ( wcześniej orginalny halogen LCI ) gdyż tak była wyposażona moja e90 po lifcie nie mam świateł drogowych, oraz brak mrugania. Zaznaczę, że sam kodowałem lampy ponieważ światła mijania mrugały gdy nie były zakodowane ( aktualnie świta mijania działają prawidłowo ). Będę bardzo wdzięczny gdy ktoś wijasni czego nie zrobiłem, lub co źle zrobiłem na skutek czego nie posiadam świateł drogowych. Pozdrawiam ;)