Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na dołach zdarza mi się, że zacina się radio (wyłączy się na chwilę i włączy ponownie ), na równej drodze jest ok. Jest o co się martwić czy to normalne ?

Opublikowano

Jakie radio - kaseta, cd czy navi ( mała cyz duża ) - biznes czy profi i analogicznie z navi.

Wyłącza się cd, kaseyta czy radiostacja, czy całość jakbyś wyjął kluczyk - sprecyzuj pytanie.

Opublikowano

U mnie w nawigacji kolorowej 4:3 czasami się zdarza, że wszystko się zatnie na kilka sekund (dźwięk i wszystko co się wyświetla) i po chwili się odwiesza. Nie ma na to reguły dzieje się tak czasami na prostej drodze bez jakichś dziur. Szukałem pomocy między innymi chyba na tym forum i nie dostałem odpowiedzi. Chyba, że Twój problem wygląda trochę inaczej.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Wina lasera, raczej normalne. Na dziurach każde starsze radio będzie przerywać odtwarzanie płyty.
dzieje się to na płytach cd i jak się słucha radia.
Opublikowano
Miałem ten sam problem, radio przestawało grać na chwile a zaraz było wszystko ok. U mnie przyczyną była uszkodzona wiązka przewodów w lewych drzwiach, coś nie łączyło na kablach od głośników