Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Macie u siebie matę gumową w bagażniku? Na portalu al....o są tylko zdjęcia poglądowe i nie wiem co kupić.Macie jakieś doświadczenia?I jeszcze jakieś korytka gumowe do kabiny najlepiej z opcją stoperów.Jakieś namiary na coś fajnego w kolorze czarnym i nie za drogie.
Opublikowano

Wiesz...fotki poglądowe bo jakie mają być ??? Przecież nie bedą do każdej aukcji robić fotek...mata jak mata :wink:

Ja mam matę tez z allegro ale prawe jej nie uzywam.Co do dywaników to kup sobie takie z rantami .Ja mam takie:

http://allegro.pl/bmw-x3-e83-04-dywaniki-korytka-gumowe-rant-3cm-i3324888358.html

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Mata nie jak mata.Jedna będzie pasowała idealnie a inna nie.Dlatego chciałem się zapytać czy ktoś ma sprawdzoną co dobrze przylega.Ja co chwilę worze wózek,rowerek i non stop mam piasek i listki w bagarku.A te Twoje dywaniki mają stopery z przodu i z tyłu?
Opublikowano
W sumie masz rację z tą matą.Niestety sprzedawca od którego kupiłem nie robi już ich :mad2: :mad2: .....stopery mam tylko na przednich dywanikach w miejscach dokładnie tych jak w oryginale :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Mate już kupiłem ori BMW pod E83 wypełniającą calutką podłogę.Używka ale wiem,że będzie idealna.Teraz szukam dywaniki ale ze stoperami z tyłu.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Pamiętaj, że to nie jest mata gumowa; tzn. gumowany jest tylko środek, a cała mata jest plastykowa. Tak żebyś się nie rozczarował.

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano
:shock: rzeczywiście - nie doczytałem, czyli pozostaje druga propozycja, która zrobiona jest na bazie kauczuku - powinna być elastyczna a cena ta sama, dzięki za zwrócenie uwagi :)