Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio odkryłem że masz uszkodzony jeden przewód WN. Wyskakuje fajka i ma przebicie.Reszta jest ok , przynajmniej nie świecą w nocy i fajki siedzą na miejscu. Nie wiem tylko jaka to firma.Mam do kupienia jeden przewód Bosha za 120 zł. Moge go kupić mimo iż firma może sie róznić od pozostałych czy tez kupić komplet jakiś gorszych kabli za około 200 zł?
Opublikowano
Ewentualnie moge Ci sprzedac caly nowy komplet bosha bo kupilem ale okazalo sie ze swieca jest padnieta i fabrycznych przewodow sie nie pozbywam.
Opublikowano
No to niestety inne :(. Jesli moge ci cos poradzic to jedz do dobrego mechanika-elektryka i niech sprawdzi reszte kabli zeby sie nie okazalo ze kupisz jeden a za miesiac nastepny padnie. Jesli juz kupowac to dobre kable bosch (okolo 300zł) , ngk/ntk (moga byc drogie - do M43 650zł w hurtowni) albo oryginaly :) 200zł za sztuke. Z innymi kablami np. janmor mam niemile wspomnienia. Dzialaly 2 miesiace w moim poprzednim aucie.
Opublikowano
Wszelkiej maści polskie wynalazki odpadają.Dośc sie naczytałem o ich skuteczności. Komplet Boscha bedzie mnie kosztował koło 400zł chyba ze gdzies taniej widziałes do m40 wtedy byłbym wdzieczny za namiar.Pozdrawiam