Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Posiadam bmw e46 z 2003r, fabrycznie od początku jest w nim telefon . I mam takie pytanie, jeśli koło guzików 'podgrzewanych foteli' nie mam innego guzika z 'głośnikiem' to nie ma szans na rozmawianie przez ten tryb ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Guzik z głośnikiem o którym piszesz należy do zestawu nagłośnienia H/K - tuby w bagażniku i nie ma nic wspólnego z zestawem głośnomówiącym.
Opublikowano
Czyli jak mam sprawdzić czy mogę się połączyć z samochodem przez swój własny telefon. Chodzi mi o to aby odbierać guzikiem który jest przy kierownicy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli jak mam sprawdzić czy mogę się połączyć z samochodem przez swój własny telefon. Chodzi mi o to aby odbierać guzikiem który jest przy kierownicy.

Jak chcesz się łączyć przez swój telefon, a nie ten wbudowany to musisz mieć albo docka pasującego do Twojego telefonu albo wbudowany moduł BT. To czy masz moduł BT widać w rozkodowanym VIN-ie.

Opublikowano
niestety w wyposażeniu nic nie pisze o bluetooth, więc pewnie nie ma. a jeśli chodzi o wbudowany telefon to wtedy jest opcja rozmawiania przez tryb głośnomówiący ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jak odbierasz guzikiem 'na kierownicy' nie słychać w głośnikach? Spróbuj wcisnąć jeszcze raz ten guzik, u mnie tak się przełącza telefon/zestaw przy BT.