Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie wiem skad jestes. Napewno mozna kupic ja w Tychach w Auto Partnerze - kupowalem tam ostatnio 2 sztuki takiej harmonijki po 17,17 za sztuke.

Opublikowano
hmmm moze u siebie tez to dostane a jak to sie fachowo nazwa zebym wiedzial jak powiedziec hehehe :)
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano
Wszystko fajowo tylko stamtąd nie ma prawa kapać płyn,masz jakieś nieszczelności w listwie wspomagania,radziłbym to przejrzeć jak i tak masz zamiar to rozgrzebać,może poszło jakieś uszczelnienie za 3zety.pozdro
Opublikowano
Wszystko fajowo tylko stamtąd nie ma prawa kapać płyn,masz jakieś nieszczelności w listwie wspomagania,radziłbym to przejrzeć jak i tak masz zamiar to rozgrzebać,może poszło jakieś uszczelnienie za 3zety.pozdro

Dokładnie tak.

Masz nieszczelność i jak założysz nową osłonę, tylko zatuszujesz defekt. Bardziej obrazowo, jakbyś pomalował samochód na rdzę.

Pzdr,

Opublikowano
wiec sprawdze to jutro dokladnie jeszcze raz guma to w niewielkim stopniu peknieta no i zobacze czy cieknie a jak tak to czyli wina nielezy w gumie a w czym ???
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano
Ta guma harmonijka,jak ja nazywasz osłania tylko siłowniki od zabrudzeń,wilgoci i wszelakiego syfu,w niej nie pływa płyn,jeśli coś ci kapie tzn.że olej(płyn) wydostaje się gdzieś na uszczelnieniach siłowników(drążków),jak to dokładnie powycierasz(najpierw ściągnij lub zsuń harmonijke)to na uruchomionym silniku pokręć kierą i obserwuj gdzie sie poci i masz dziada zlokalizowanego.pozdro
Opublikowano
wlasnie przerabiam temat osłonki.wczoraj kupiłem ją za 21 pln, musiałem poczekac jeden dzien na nia bo sprowadzali, do tego 2 szt opasek zaciskowych a teraz na weekendzie pozostaje mi wymiana. tylko u mnie nic nie cieklo jest po prostu ta guma rozerwana i juz....
DARK SIDE OF POWER!