Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ładne auto. Sprawdź po VINie czy historia serwisowa odpowiada przebiegowi i tyle. Bo żeby się nie okazało, ze auto ma ostatni wpis z 2010 roku przy przebiegu 180 tys km, a potem niby prawie nim nie jeżdżono. :)

Do tego musisz go wziąć na dokładny przegląd żeby obczaić po jak mocnym jest dzwonie i jak jest naprawione. Cena jest dużo za niska, w stosunku do cen niemieckich więc nie napalaj się i oczy szeroko otwarte.

Opublikowano
dzwoniłem do ASO ostatni przegląd i wjazd ma w 2011 roku przy przebiegu 145 tys kilometrów ma ksiązki serwisowe patzryłem na lakier w niej i wszedzie wskazało oryginalny na czujniku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To dlaczego w ogłoszeniu nie zaznaczono opcji BEZWYPADKOWY? Myślałem, że jakiś wyjątkowo uczciwy sprzedający i nie kryje przeszłości wypadkowej. A gdzie ten ostatni wpis był zrobiony? W Polsce? Od kiedy auto jest w naszym kraju? I dodaj VIN do tematu bo zaraz wyleci.
Opublikowano

WBAFB71000LX66771 to jest vin

no faktycznie nie zaznaczył bezwypadkowy ma stemple bmw w książce i urywają się w 2011 roku przy 145 tys. środku zadbany jest nie poniszczony na zewnątrz też tak na pierwsze spojrzenie

Opublikowano
dowiedziałem się ze była sprowadzona z niemiec jest to pierwszy właściciel i przeglądy ma w ASO polskim
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to trzeba sprawdzić czy między wpisami w ASO Niemieckim a Polskim nie ma jakiejś czarnej dziury i tyle. :)
Opublikowano
dzięki za porady a według ciebie warta jest bo ceny ich tez sa bardzo rożne są i tańsze i droższe o wiele bardziej czy możesz mi powiedzieć na co tak wnikliwie zwrocic uwage oglądając ją jeszcze raz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej. W porównaniu do cen niemieckich i patrząc na wersję tego auta, to cena jest podejrzanie niska. Inna sprawa, że auta z końca produkcji sprzedają się słabo, bo identycznie wygląda rocznik 2004 a jest tańszy a w Polsce ciągle chodzi o pokazanie się.

Weź auto do dobrego serwisu przed zakupem i koniec. Sam raczej nie dasz rady sprawdzić stanu technicznego i wypadkowości.

Opublikowano

Zaś autoauto.pl...

Różne auta tam były.

Sprawdź BARDZO DOKŁADNIE auto pod kątem napraw blacharskich. Bo autoauto.pl sprzedawało już różne auta jako bezwypadkowe :D

A tu nie dali info o bezwypadkowosci - to być może było grubo :(