Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów, jako że jestem nowy na forum to sie przedstawie - jestem Grzesiek, od niedawna szczęśliwy posiadacz E39 w sedanie. Jako że auto wygląda troche lipnie na seryjnych piętnastkach zastanawiam się nad zmianą felunku, ostatnio byłem w NORAUTO i zaouważyłem że w cenie 1600-2000 można już kupić całkiem fajny komplet 17ek, a o takim rozmiarze myśle, by zbytnio nie stracić na komforcie. Co sądzicie o felgach z NORAUTO, warto czy lepiej poszukać w podobnej cenie jakiś ori używek na aledrogo? Ewentualnie co sądzicie o nowych felgach z ALU CENTER, które można znaleźć na aledrogo? Która opcja jest najlepsza?
Opublikowano
w norauto są jakieś chińskie koła

Co ty wygadujesz? W Norauto oprócz chińskiej taniochy można spokojnie kupić porządne markowe felgi z pełną gwarancją.

tylko i wyłącznie używane
Słucham? Jakieś sensowne argumenty dlaczego używane są lepsze od nowych?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
bo za 2 tysie nie kupisz nowy felg, które jakością i trwałością dorównają tym używanym ori bmw..
Opublikowano
Za 2 tys kupisz w Norauto nowe 17" z gwarancją od europejskich producentów. Żeby ładować się w używane felgi, za niemałą zresztą kasę, trzeba być naprawdę odważnym...
Opublikowano
ja jak i wiele osob z tego forum jestesmy innego zdania ale nikt nie musi Cie przekonywac ;)
Opublikowano
bo za 2 tysie nie kupisz nowy felg, które jakością i trwałością dorównają tym używanym ori bmw..

A skąd wiesz w jaki sposób były używane te ori BMW, które kupisz okazyjnie gdzieśtam? Skąd wiesz czy nie były przeciążane, obijane o krawężniki, prostowane, spawane?

Opublikowano
taka sama loteria jak z kupnem samochodu... równie dobrze ja mogę zapytać skąd masz pewność, że te felgi z norauto na pierwszej dziurze nie pękną a gwarancji nie uznają z jakiegoś tam wymyślnego powodu...
Opublikowano
porównując kutą felgę ori bmw z M3 np a nową z norauto śmiem twierdzić, że TAK...