Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakieś 1,5 tyg temu byłem na przeglądzie klimatyzacji, odgrzybianie, ozonowanie, napełnianie czynnika, standardowe procedury. Zanim zrobiłem serwis, w ogóle mi nie działała klima, działał tylko nawiew. Klimatyzacja działała dobrze, do dnia dzisiejszego, dziś jest prawie 25 stopni i wracając z pracy dosłownie cały się spociłem, dodam że auto stało dość długo na słońcu, może to efekt nagrzania deski rozdzielczej? Nie wiem, nie chcę ponownie wydawać kasy na naprawę niczego...

@edit

to się nada chyba na top głupotę 2013.. ale chyba można mi wybaczyć, mam dopiero Betę od prawie miesiąca :P chodzi o to, że rano wyłączyłem śnieżynkę, bo myślałem że to jest do odmrażania szyb zimą xD

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To nic.

Za to duży plus za szczerość :cool2:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Haha dobre :) Nie ma się czym przejmować, w niektórych samochodach klima oznaczana jest jako A/C więc można się pomylić. Tak jak kolega wyżej napisał - plus za szczerość bo każdemu się zdarza gafę strzelić ;)
  • 10 lat później...
Opublikowano

Siemanko , pytanie odnośnie klimatyzacji , generalnie uszkodzony był czujnik ciśnienia i klimatronik więc zostało to wymienione , ciśnienie w granicach 6/7 bar na komputerze , lecz dalej nie chce wystartować , dodam że z komputera zasterowując ją wstaje bez problemu , macie jakies pomysły co może ją boleć jeszcze ? Na kompie brak błędów. E65 3.6 v8 2003

Dodam iż nie mam wzmacniacza L7 podłączonego , ponieważ jest w naprawie, o ile ma go jakikolwiek związek.