Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

Wczoraj zauważyłam, że mam pompowany fotel, tj. pompowanie na wys. lędźwi i zaczęłam się tym bawić i go napompowałam. Niestety zadziałało to tylko w jedną stronę. W tej chwili fotel mi się napompował i nie mam jak usunąć powietrza z tej napompowanej poduszki która jest w oparciu fotela, bo przycisk zadziałał tylko w jedną stronę :(

I tu moje pytanie:

Czy to powietrze po jakimś czasie zejdzie samo? Czy jest jakiś sposób na "odpompowanie" fotela w przypadku gdy przycisk nic nie reaguje?

Muszę coś z tym zrobić, bo tak nie da się jeździć

Pozdrawiam!

Opublikowano

tak na szybko spuścić z poduszki powietrze możesz przez dostanie się do przewodów (wężyka ) i rozłączenie go na chwile

musisz rozmontować ten mały sterownik przy fotelu któryś przycisk nie działa i nie otwiera zaworka do spuszczenia powietrza.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zazwyczaj padają zaworki, przyciski sporadycznie.

A zaworek do spuszczania powietrza z tego co pamiętam jest za osłoną oparcia - od tyłu.

Opublikowano
przyciski sporadycznie.

przyciski może i sporadycznie ale zmiażdżone styki pod nimi to norma

jako że naprawiałem to zaraz po zakupie to nie pamiętam jak to wyglądało ale da się rozebrać i naprawić