Skocz do zawartości

[320i] Lampy przednie - Zmiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam e36 coupe 93 rok.

Mam lampy Black Angel eyes (okropne), myślę nad serią. Strasznie korcą mnie lampy Boscha z soczewką + dymione kierunki. Pytanie czy będą pasować? No i czy różnica w lampach jest między wersjami Sedan/Coupe? Bo w kierunkach tak.

Dokładnie chodzi mi o te:

http://allegro.pl/bmw-e36-lampy-przednie-bosch-i3283326610.html

Opublikowano

Ja mam to samo u siebie w sedanie, też zamierzam zmienić na te boscha.

I z tego co się orientuję, to różnica jest tylko w kierunkach, lampy są takie same.

Więc lampy możesz śmiało kupić, a kierunki osobno

Opublikowano
  • Autor
Teraz tylko czy będą fajnie wyglądać :D. Chociaż zawsze lepiej niż jakieś wymysły ;)
Opublikowano
Ja osobiście uważam, że żadne lampy nie wyglądają tak ładnie jak seria. Nie ma różnicy w lampach pomiędzy sedan a coupe. Podobno różnią się wtyczki lamp od compacta...Pzdr
Opublikowano
jak stuknąłem sarnę to za lampę w idealnym stanie dałem 60zł właśnie soczewka boscha ,więc cena w aukcji to chyba żart :D ,tylko mają 1 wadę ,ciężko do boscha kupić nowe szkła a do zkw jest wszystko i to bardzo tanio ,widziałem do zkw całe nowe przody (szkło plastik i okrągłe szkiełka) bo pięćdziesiąt parę zł ,a do boscha jest to po prostu nieosiągalne
Opublikowano
  • Autor
A 150zł za dwie lampy w bdb stanie?
Opublikowano

To wygląda znacznie lepiej niż 250... jak rzeczywiscie w bdb stanie i są to bosch to warto. Ale chwila bo w tych kitajskich kierunki są chyba też takie jak i lampy? czy sie myle? bo jeśli takie same to szukaj sobie całego kompletu od razu z kierunkami.Bo po co płacic 2 razy za wysyłke ,która tania nie jest... A jeśli będzie z tym problem to na szybkosci

http://tablica.pl/oferta/lampy-bmw-e36-lift-bosch-igla-CID5-ID2E8Yh.html#bca09a6f3c

130zł za obie kompletne lampy .

Opublikowano
  • Autor
Widziałem te, tylko mam przedliftowe auto i chyba w tym klimacie bym je chciał uchować :D