Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jakie są standardowe :?

To ty nie wiesz w jakie wyposażenia wchodził w standard w E38.

Opublikowano

skórzana deska

automatyczny rozruch

elektryczne sterowanie kierownicą

spryskiwacze lamp

roleta tylnej szyby

servotronic

steptronic ??

fotele w elektryce

ABS

Nawiew

Może by się coś jeszcze znalazło, po za tym ASC to opcja dodatkowa w E38.

Opublikowano
ale chodzi o dolanie oleju skrzyni biegów a nie silnikowego

Pomyłka przepraszam, niestety nie wiem jak tam w E38 jest.

Opublikowano

PS, skopiujcie sobie rozkodowane Viny i pousuwajcie dane samochodu, zdjęcia dowodu rejestracyjnego, lepiej takich rzeczy nie zostawiać na forum,

ja wieczorem też usunę dane o rozkodowanych VIN

Dzięki wielkie za rozkodowanie :)

Auto z 12 Grudnia 1995 - i fabrycznie kolorowy GPS z mapą ;) - a mówili że to merc W140 był pierwszy z GPSem w 95' ;)

ps. a co się może stać złego jak jak mój vin leży na publicznym forum ?

Opublikowano
Olej się sprawdza na odpalonym silniku przy skrzyni. nie ma żadnego bagnetu itd. W e32 pewnie jest tak samo. Nie ma żadnego bagnetu. Na zgaszonym silniku zawsze poleci olej.
Opublikowano

PS, skopiujcie sobie rozkodowane Viny i pousuwajcie dane samochodu, zdjęcia dowodu rejestracyjnego, lepiej takich rzeczy nie zostawiać na forum,

ja wieczorem też usunę dane o rozkodowanych VIN

Dzięki wielkie za rozkodowanie :)

Auto z 12 Grudnia 1995 - i fabrycznie kolorowy GPS z mapą ;) - a mówili że to merc W140 był pierwszy z GPSem w 95' ;)

ps. a co się może stać złego jak jak mój vin leży na publicznym forum ?

Twoja sprawa, nieraz byłem świadkiem pięknej galerii prawie nowych autek na forach samochodowych, a następny post właściciela mówiący że auto zostało skradzione. Po prostu lepiej zachować ostrożność niż ogłaszać się z danymi.

Opublikowano
Ja byłem dziś na komputerze bo pali mi się ASC i ABS i mam błąd czujnika obrotu koła w lewym przednim kole prawdopodobnie mam zaśniedziałe styki powiedział mechanik żeby najpierw to sprawdzić a potem zabierać się za sam czujnik i dlatego też przez ten błąd skrzynia aut. też ma błąd bo pobiera sygnały z kół
Opublikowano
Kapie mi olej napędowy i teraz wiem skąd,przy 6 garze ktoś zaślepił powrót śrubką i gdzieś tamtędy sączy się ropa będę musiał wymienić wężyki powrotne i sprawdzić wtryski