Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie muszisz się co martwić, jak nie będzie padać to jade 750, a jak będzie padać to 730 :D
Opublikowano
Przenośny serwisant boscha na rowerze? :mrgreen: Nie wierze ze on tam przyjedzie...

Hhahah leże :D

ha ha ha, ale śmieszne ....

Opublikowano
jak cie poznam :P

Zobaczysz dużego mięśniaka z łysą głową, i tatuażem na ręku to ja :D

Tylko nie wiem jeszcze czy przyjade, bo mnie możesz nie zastać, dam odpowiedz ci na pw w Poniedziałek, bo w bosch ie to dużo roboty mamy i nie wiem czy się wyrobie, ale zawsze możesz się zarejestrować na BMW KLUB ŁODŻ i wpadać na zloty. :wink:

Ja ide spać, siemanko :8)

Opublikowano

Tylko nie wiem jeszcze czy przyjade, bo mnie możesz nie zastać, dam odpowiedz ci na pw w Poniedziałek, bo w bosch ie to dużo roboty mamy i nie wiem czy się wyrobie, ale zawsze możesz się zarejestrować na BMW KLUB ŁODŻ i wpadać na zloty. :wink:

Ja ide spać, siemanko :8)

a no czyli cie nei bedzie ok :D

Opublikowano
narazie wiem tyle ze bmw klub lodz podaje inna godzine i miejsce tego zlotu

Jeżeli chodzi o spoty to tak jak ci mówie pod realem na Jana Pawła przy feuvert, a jakieś zloty typu BMW Mania, lub BMW Warszawa odbywają się w lipcu.

Opublikowano
narazie wiem tyle ze bmw klub lodz podaje inna godzine i miejsce tego zlotu

Jeżeli chodzi o spoty to tak jak ci mówie pod realem na Jana Pawła przy feuvert, a jakieś zloty typu BMW Mania, lub BMW Warszawa odbywają się w lipcu.

Spotkanie klubowe

wt., 25 czerwiec, 19:00 – 23:55

Motodrom, Drewnowska 147

Cotygodniowe spotkania naszego Klubu

Opublikowano
Z tego co ja pamietam to na tym realu to spotyka sie łódzki 7er :P no ale moze cos sie pozmienialo. Klub Łódź od zawsze na motodromie z tego co wiem :P

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

HA HA HA HA

Kurna sory wszystkich za offtop (zresztą cały ten temat to jeden wielki offtop) ale nie wyrabiam już z tego dzieciaka hahahaha

Prędzej uwierzę w " Zobaczysz małego pryszczatego gimnazjalistę w okularach i z aparatem w ręku, podjadę furą marki WIGRY " ? :)

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano

HA HA HA HA

Kurna sory wszystkich za offtop (zresztą cały ten temat to jeden wielki offtop) ale nie wyrabiam już z tego dzieciaka hahahaha

Prędzej uwierzę w " Zobaczysz małego pryszczatego gimnazjalistę w okularach i z aparatem w ręku, podjadę furą marki WIGRY " ? :)

Ja nie wyrabiam, z twojegu nicku i podpisu, niezła wieś :roll:

Opublikowano

HA HA HA HA

Ja nie wyrabiam, z twojegu nicku i podpisu, niezła wieś :roll:

Tam w stodole to muszisz kopsać tą swoją e34 nie?

Opublikowano
Robicie z tego forum śmietnik tak jak i z siebie na wzajem. Uważasz kogoś za idiotę to odpuść odpisywanie, pokaż ze jesteś mądrzejszy. Każdy z was to mega kozak w necie tylko po co i dla kogo. Problemy kompleksy ?? Nikogo nie interesuje wasze przerzucanie się postami. Proponuje zamknąć temat jeśli ktoś jeszcze moderuje ten dział.
Opublikowano

Ok wróciłem, znalazłem chwilę, podjechałem i pogadałem - i robienie gazu do mojego v12 jest raczej ekonomicznie nieopłacalne :(

przekracza cenę auta...

Sam gaz (sekwencja zrealizowana na 1 kompie) się zmieści poniżej 4k pln ale.. mam dość zabytkową resztę silnika - czyli cały

układ zapłonowy to oryginał (oprócz świec i chyba jednej cewki) który generalnie trzeba by wymienić w całości bo ma z.. 18 lat

i niedomagać zacznie na LPG i generalnie już na PB95 na wolnych coś tam gubi.

Do wymiany: kabelki - wszystkie, wszystkie świece (to dla pewności), kopułki wszystkie, cewki x2

oba sterowniki Bosch 5.1 są raczej ok.

więc nie będzie gazu w V12 raczej - to tak wygląda....

Aha opinia po jazdach/testach jest taka że reduktor jeden by raczej nie wyrobił (termicznie przy v-maxach, do odcięcia 1,2 czy

3 spoko) i bardziej 2 trzeba, jeden sterownik wyrobi - będzie ok.

opinia2: kupić nowsze auto i wracać

n73 by zagazowali z E65 760 ;) ale już na 2x sterownikach (jeden guzik), albo renault vel satis i wrzucić mapę z infiniti żeby 300koni

z hakiem było (lżejsze auto bo nie 2 tony tylko 1.85)

opinia3: bmw e38 v12 jeżdżą bardzo dobrze

oj i jeszcze jedno europejczyki tej klasy dalej wyprzedzają koreańców nowszych i tańszych (hyundaii sonata 2013) wciąż

przepaść (ale equus nie miałem nawet na chwilę)

Opublikowano
A JA OSTRZEGAŁEM I MÓWIŁEM, ALE SIĘ NIE SŁUCHAŁEŚ, MÓWIŁEM CI ŻE DO V12 GAZ POWYŻEJ 10 TYŚ !
Opublikowano

Nie jest powyżej 10tys. Spokojnie za ok 7k +- Można zakładać.

Auto zresztą ma problemy na PB z układem zapłonowym i właściciel tego już długi czas nie robi to dobrze nie wróży temu pojazdowi. Zresztą pewnie że przewyższa wartość auta. Z tego co pamiętam on za tą e38 chyba nawet 6tys nie zapłacił..

Opublikowano

Dlaczego, jak ktoś kupuje takie duże samochody, nie zdaje sobie sprawy, ile to będzie palić w mieśćie, zadaje sobie to pytanie.

Potem takie samochody lądują na szrocie, bo poprostu, właściela nie stać na paliwo i naprawy, a nie każdy się godzi na zakup V12.

Chciał tanio za 3-4 tyś i dup.a :mrgreen:

Opublikowano

hahahah wiedzialem ze tak bedzie

i jeszcze zdziwiony ze silnik w samochodzie za 6k to złom

no sorry

ja 6 sierpnia wjeżdżam na warsztack 9 odbieram autko 3400 i sobie śmigam za darmo, po diagnozie wszystko lux i gra muzyka :D

Opublikowano

LPG do R6,zakłada się łatwo, szybko i tanio.

Sekwencje założysz i będziesz śmigał taniej, ale nie do V12, zbyt skomplikowany silnik, by zakładać takie smrody :D

Opublikowano
Powiedz co w nim jest skomplikowanego. Tyle razy każdy pisał i się pytał ciebie co tam takiego jest a nigdy nie odpisałeś rzeczowo. Jest to bardzo prosta jednostka. Tyle, że duża pojemność i więcej cylindrów, ale to nic skomplikowanego nie jest.. :duh:
Opublikowano

To już ci odpowiadam.

Bardzo ciężko jest co kolwiek w M70 - M73 upchać, przepływomierze są z gorącym drutem, które nie wytrzymują gazu, ponieważ go wypala.

Samo podłączenie jest lada wyzwaniem... ale powiedz Danielu, dlaczego ludzie kupują takie samochody i nie zdają sobie sprawy ile on pali ? Chore nie? Bo ja nie kupiłbym Veyrona, jakby na paliwo stać by mnie nie było, proste :)