Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od pewnego czasu gdy włączam ogrzewanie obojętnie na co to daje tylko na nogi,dodam że wyciągalem panel i go rozkręcałem bo wpadł mi do środka przycisk,ale później został dobrze złożony i podłączony. Chciałbym się dowiedzieć co to może być ?
Opublikowano

zdejm ten kawałek tapicerki przy lewej nodze pasażera co zasłania połączenie konsoli z podłogą

masz tam silniczki zamykające klapy nawiewów

przełanczaj i obserwuj czy działają

jak nie reagują na knefle to coś źle poskładałeś w panelu a jak chodzą a nie zamykają klap to znaczy że ramie silniczka zlazło z ośki

wystarczy wcisnąć aż zaskoczy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dziś zdjęłem tą osłonę i jest tam zwiniety kabel z wtyczką,może mi ktoś powiedzieć od czego ten kabel jest? I czy ma on coś wspólnego ze źle działającym klimatronikiem ? Dodam że kabel jest zakończony wtyczką na 6 pinów... Tzn otworów ;P
Opublikowano

http://fotoo.pl//out.php?i=569622_05072013195.jpg

http://fotoo.pl//out.php?i=569621_05072013197.jpg

Przepraszam za jakość zdjęć,tak to mniej więcej wygląda. Ma ktoś jakiś pomysł co to jest i czy jest związane z klimatronikiem ??

Opublikowano
Ja nie mam pojęcia do czego ten przewód może być :!: Jest długi i wygląda jakby był do czegoś co znajduje się znacznie dalej niż miejsce w którym go znalazłeś. U mnie w panelu klimatronica wszystkie miejsca są zajęte, nie ma wolnego żadnego wejścia, a jak u ciebie to wygląda, jest wolne jakies miejsce na jakąś brakującą wtyczke czy wszystko wpięte :?: :?: :?:
Opublikowano
To nie jest element oryginalnej instalacji,raczej pozostałość np po zestawie glosnomowiacym. Co do głównego problemu daj znać na pw,zadzwonimy się i powiesz mi dokładnie co się dzieje,wtedy coś poradzimy.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Doszedłem co się stało,zapomniałem napisać,okazało się że jeden z kabelków odłączył się przy wyciąganiu panela :) Wszystko śmiga jak powinno :)