Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moza byc becker indianapolis albo indianapolis pro. Ogolnie fajne radio , nie wiem czy juz z bluetoothem ale moje bylo, gralo bardzo dobrze w kazdym razie.
Opublikowano

witam wszystkich

jestem tu nowy i mam pytanko czy ktoś orientuje się może w temacie wymiany radia .

Chciałem wywalić fabryczne radio ( BUSINESS )a w jego miejcie włożyć jakąś 2-din jednostkę .

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chyba że wyjeżdżany ekran, bo tak to nie wlizie jak się dechy nie podpiłuje :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zarejestrowani
Opublikowano
struktura plastików jest ciut inna (to akurat pewnie nie jest jakiś mega problem). Nie wiem jak jest przy manualnej klimie (bo z tego co widzę taka w tym przykładzie jest), ale przy automatycznej klimie obudowa radia (boczki konsoli radia i dolna część - przy popielniczce) jest inna - po lifcie jest bardziej masywna - szersza i wyższa (w sensie schodzi niżej). Mimo wszystko otwory na klimę i radio są takie same - trudno powiedzieć czy to podejdzie.