Skocz do zawartości

[E46] Jak założyć nowe linki od szyby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tylnych prawych drzwiach pogniotły się linki opuszczenia i podnoszenia szyby.

Kupiłem zestaw naprawczy ...i teraz aż się boję tej operacji :(

http://i41.tinypic.com/72r57k.jpg

Może ktoś z Was wymieniał tudzież nawlekał te linki? ...jak to robić? ...znacie jakieś instrukcje??

Generalnie, analogicznie powinienem zobaczyć jak to wygląda w lewych drzwiach ...lecz odpada taka akcja, ponieważ wygłuszenie jest bardzo mocno przyklejone do drzwi ...zrywanie jego powoduje że trzeba je kupić nowe.

Opublikowano
  • Autor

na woreczku z tymi częściami, które zamówiłem jest naklejka firmowa .....sprawdzę jak będę w domu ..może na niej będzie telefon

ps. ten niemiecki filmik mi bardzo pomógł aby oględnie skumać jak ma iść ta linka .....ale co się męczyłem z jej założeniem to MAAAX :shock: ...tak se swoje arystokratyczne rączki pokaleczyłem, że dokończyłem już tą operację w rękawicach narciarskich ....ale dałem radę ...spociłem się też przy tym strasznie :P

Opublikowano
  • Autor

zostało mi stare (oryginalne) ...lecz nie wiem czy cię powinno interesować bo to kółko ma rowki w których ma leżeć linka ....przez to że linka się nawlekła na kółko pogięta to trochę pogięła i 'naruszyła' te rowki kółeczka.

Jak chcesz to mogę zrobić dokładne fotki kółka ...ale to na jutro dopiero bym je wstawił żeby ci pokazać.

Opublikowano
  • Autor

luuz ..nic nie chce ...masz je za free ku czci pozytywnych relacji mieszkańców dawnego 'Ostpommern' :wink:

jesteś ze wsi Słupsk ...nie wiem jak często odwiedzasz zacne 'Forum' we wsi Koszalin :)

...a jak nie odwiedzasz to chyba jakoś pocztą nie?

Opublikowano

w takim razie bardzo dziękuję :)

studiuje w Koszalinie :) a w sumie to studiowałem bo została mi tylko obrona i jeden egzamin, na pewno będę w Koszalinie 15.06.2013, ale to dopiero za miesiąc...

zwróciłbym Ci chociaż koszta wysyłki w takim razie :)