Skocz do zawartości

[E46] 330 Ci VIN WBABD510X0PK17875

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie mówiłem :cool2: ni ma cuduf :mrgreen: zona ehhh. Szkoła gadać do mnie przyjeżdżają z żonami i jak zona powie ze fajne to facet skacze pod niebo i zona wyciąga kasiore i płaci. A nie jakieś durne prezenty :mad2:

Jak ja żonie kupiem mini coopera s to to był preżent i wiedziałem ze marzy o takim aucie a nie jakieś durne historievPANA PERRO :mrgreen:

Zlom uszkodzony dlatego jet w PL z tak niskim przebiegiem :cool2: inaczej Niemiec nie pozbył by sie ak tanio auta .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Majstersztyk to felgi- rant jest pomalowany lakierem tylko że nawet komuś nie chciało się odkręcić śrub do malowania.

Bo te felgi to zapewne replika i śrubki to pic na wodę.. Wiem bo niedawno szukałem felg do e36 i nadział bym się na takie ''AC Sznycle'' :wink:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Czyli klasyka, zdjęcia to jedno, opis to drugie, a rzeczywistość to trzecie. Tylko, że nic nie trzyma się kupy, a zapowiadało się przyzwoicie...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wniosek jest miażdżący, chyba wszyscy w tych ogłoszeniach kłamią. :duh: Taka moda najwyraźniej.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wniosek jest miażdżący, chyba wszyscy w tych ogłoszeniach kłamią. :duh: Taka moda najwyraźniej.

Nie wszyscy :nienie: :wink: