Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

mam w aucie zamontowany standardowy odtwarzacz plyt audio z radiem. Szukam jakiegos sposoby zebym mogl odtwarzac pliki mp3, a w najlepszym przypadku odtwarzac usb. Macie moze jakies propozycje?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

czesc,

odswiezam temat :).

Znalazlem w sumie 3 opcje, dzieki ktorym moglbym odtwarzac sobie mp3.

1. Montaz standardowego radia, na ktore nie wydalbym kasy, bo mam z poprzedniego auta. Na allegro znalazlem nawet maskownice http://allegro.pl/listing/listing.php?string=e46+ramka

na ktorych moglbym to radio zamontowac. Wada jest taka, ze zapewne estetycznie radio nie bylo by tak wkomponowane jak te fabryczne.

2. Zakup przejsciowki na AUX (http://allegro.pl/wejscie-gniazdo-kabel-aux-line-in-bmw-e46-e39-abm3-i3338911467.html). Wada jest taka, ze z tego co czytalem na necie to gdy podlacze AUX, fabryczna zmieniarka CD bedzie nieaktywna (nie jestem pewien co do tej informacji). Kolejna wada to brak wygody, AUX najlepiej byloby zamontowac w schowku zeby ten kabel sobie nie latal po kokpicie.

3. Jak @maniek21112 wspomnial, to zakup zmieniarki. Wady wysoki koszt, problem z zamontowaniem (pewnie schowek).

Czy znacie jeszcze jakies ciekawe... "patenty" co do mozliwosci podpinania USB w fabrycznym radiu 'business'?