Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mam problem , choć wcześniej myślałem , ze to problemik . Autko moje znaczy e34 540 dziwnie zachowuje się na pb . Skaczą obroty jest słaba , jakby nie paliła na wszystkie gary , ciężko ją odpalić i w ogóle nie jedzie . Najdziwniejsze w tym jest to , że na gazie jest wszystko w porządku (dodam , że jest to sekwencja) . Nie mam pojęcia co to może byc . Najpierw stawiali , że to pompka paliwa ..okazało się że jest ok , ma ciśnienie i podaje paliwo . pojechałem na diagnostykę i okazało się ze to sondy lambda sa padnięte poza tym błędów nie wykazuje ... Czy to mozliwe żeby az mialy takie znaczenie na pracę silnika na pb ?????

oczywiście wymieniłem je na nowe-używane :) i dalej jest klops ...może trzeba najpierw wykasować błedy a później próbować ?????

Doradzcie mi bo brakuje mi pomysłów

Opublikowano

te sondy co wymieniles tez moga byc padniete a po zalozeniu nowych nalezy wykasowac bledy w komputerze...

padniete mozesz miec to co wymieniono juz wyzej