Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie , jaka roznica jest pomiedzy tymi dwoma silnikami . Podobno silnik 1.8 is jest bardziej wadliwy od 2.0 . Prosze o wypowiedzi na teamt tych dwoch silnikow
Opublikowano
przed wszystkim 1.8is ma cztery cylindry a 2.0 6 cylindrów ogólnie opcja szukaj nie boli i tam na pewno znajdziesz to czego szukasz
Opublikowano
osiągi to raczej masz te same ja twierdze że 1.8is troszkę lepie się zbiera do 150 niż 2.0 kultura pracy 6 garowego napewno o wiele lepsza ładniejszy dzwięk ale i koszty utrzymania większe oba te silniki żywotność mają długą ja ci polecam 1.8is ze względu na spalanie ja u siebie jestem miło zaskoczony ze nie pali mi jak smok :wink:
Opublikowano
Co prawda to prawda co kolega powiedzial wyzej ze bawarka ladniej mruczy z silnikiem 2.0 . :) ale chyba jak bym mial do wyboru te silniczki wybral bym ten 150-konny
Opublikowano (edytowane)

miałem dwie coupe z tymi silnikami viewtopic.php?f=134&t=166281

śmiało moge je polecić osiągi podobne wiadomo że dźwięk 6 cylindrów nie zastąpi 4 cylindrów bardziej skłaniałbym się do szukania dobrego egzemplarza

Edytowane przez acidburn
Opublikowano
z tym spalaniem to bym polemizował-wcześniej jeździłem 325 w sedanie i chlał mi prawie tyle samo ale kapcia miał nieprzęciętnego :mrgreen: