Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trudno mi coś sensownego dodać ,ja mam bardzo pozytywne opinie (znajomi też) ,ale może to dealer będący wyjątkiem potwierdzającym regułę ? :wink:
Opublikowano
może tak by ,chociaż porządny serwis Toyoty znalazłem dopiero w innym stanie :wink:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
@ferddyl

Ten temat już kiedyś poruszałem :search: ... u mnie było to samo. Po 8 miesiącach zeszła farba z litery M. Widać, że BMW oszczędza gdzie się da...żenada.

Pojechałem do serwisu - doradca z uśmiechem na twarzy odmówił wymiany powołując się na zapis z gwarancji, że na "elementy dekoracyjne producent gwarancji nie udziela" ( :duh: )

Zdenerwowałem się okrutnie, bo nie po to płacę krocie za markę i za program ULTIMATE, by płacić jeszcze dodatkowo z własnej kieszeni za wymianę emblematu (za bagatela 90 PLN :mad2: !!!).

Po wyłożeniu moich racji, doradca "zmiękł", zamówił ten emblemat i po tygodniu wymienili za darmo...

Dziś byłem w serwisie i przy okazji zareklamowalem znaczek . Bez mrugniecia wpisał wymianę na gwarancji i jeszcze w ramach zadosc uczynienia dorzucił rabat na czynność serwisowania jaka zamówiłem . Czyżby serwis serwisowi nie równy ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a blizej do Mikolowa - tam polecam ja robie 600km aby zrobic przeglad :mad2: w trojmiescie jest slabo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:8) no kolezanka, zawsze lacze wyjazd rodzinny z przegladem - przerobilem 5 serwisow i Sikora wypada najlepiej