Skocz do zawartości

328 CI Faluje na obrotach, kiedy jest zimny silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie u mnie nie widać błędu na kompie :/ zapalał się check, ale powodem jednak był gaz i już wszystko jest dobrze :)
Opublikowano

Naszczescie to co pokazales to optymistyczniejsza wersja - 260zł a nie 420zł...Oby to nie byl jednak problem z Vanosem. Bo w mojej miejscowosci juz nik nie ogarnie BMW, a kumpel co robil BMW wyjechal :( Strach komus dawac do roboty.

Problem poki co nie wielki to faluje tak z 2sec poczym podwyzsza sobie obroty i problem ustaje. Pozniej zadnych innych objawow. Ale oby sie to nie pogorszylo :mad2:

Opublikowano
Wiesz ja dzisiaj odpaliłem i w ogóle nic się nie działo to zgłupiałem :P jutro będę musiał to sprawdzić znowu :)
Opublikowano
Moze to glupie ale poki co nie zamierzam nic z tym robic...Tak sobie mysle ze, choc pewnie jedno z drugim nie ma nic wspolnego ale mam maly stan oleju w silniku. Zanczy tylko trosze powyzej min- tak z okolo 2mm. I tak i tak musze dolac, ale nie mysle ze to cos da...
Opublikowano
No mi też się dzisiaj zapaliła kontrolka jak zgasiłem autko i muszę jutro dolać, ale przyczyna znana bo mam wyciek i na dniach będzie robione :)
Opublikowano
Błąd pracy Vanosa pokaże tylko jakiś program typu Life Data bo dane muszą być odczytywane na bieżąco podczas pracy auta :) W inpie były jakieś testy ale nie ogarynałem ich :) bo w zasadzie auto mi jeździ :)

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)