Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak auto jest czyste to zawsze jeździ lepiej z pod świateł i zawsze

znajdzie się "wróg" na motorze albo w taczce Audi A8.

tym razem było inaczej... postawiłem auto przychodzę 7h później...

lusterka znikły (w całości nie tylko szybki)

eh...

Czy ja dobrze myślę - żeby założyć lusterka i naprawić kable (ucięte) to trzeba

drzwi zdejmować ? i czy lusterka 14 kablowe pasują do mojego - chyba 8 kabli ?

Opublikowano

No to ładnie ....

Nie będą pasować, bo rozbierałem e38 740i z takimi lusterkami 14 kablowymi, muszisz kupić takie jakie miałeś ...

W Krakowie nie ma parkingów ?? :lol:

Opublikowano
Będą pasować musisz dokupić panel z funkcją zamykania lusterek jeżeli masz panel pamięci foteli to pamięć lusterek też zadziała kabel fotochromu jest zamontowany mała żółta wtyczka przerabiałem temat z 4 lata temu mi ukradli wyrwali całe lusterka miałem 740 95r z podstawową wersją lusterek a zamontowałem pełną opcje z 99r
Opublikowano
Będą pasować musisz dokupić panel z funkcją zamykania lusterek jeżeli masz panel pamięci foteli to pamięć lusterek też zadziała kabel fotochromu jest zamontowany mała żółta wtyczka przerabiałem temat z 4 lata temu mi ukradli wyrwali całe lusterka miałem 740 95r z podstawową wersją lusterek a zamontowałem pełną opcje z 99r

Zależy po lifcie ma więcej kabli.

Opublikowano

kurde 2 tydzień bez lusterek jeżdżę, dobrze że v12 się zbiera ok bo generalnie masakra by była...

czasu brak...

po głowie mi chodzi wymiana auta - E65 7xx też kradną z zewnątrz wszystko co popadnie ?

Opublikowano
ja nie wierze w ciebie albo ty jestes konkretnym trollem i masz z nas polewke albo naprawde jestes tak glupi jak mozna jezdzic 2 tygodnie bez lusterek?!?!?
Opublikowano
kurde 2 tydzień bez lusterek jeżdżę, dobrze że v12 się zbiera ok bo generalnie masakra by była...

czasu brak...

po głowie mi chodzi wymiana auta - E65 7xx też kradną z zewnątrz wszystko co popadnie ?

Kupił Burak BMW..... jak by ci szybe przednią wybili, to byś jeżdził bez szyby ? :mrgreen:

Opublikowano
jak mi sie maska otworzyła to jechałem bez maski i z wybitą szybą do szklarza pół Łodzi ale to inna sytuacja była :mrgreen: :mrgreen: