Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, Mam problem ponieważ nie mogę odpalić auta. Dodam na poczatku ze w bmce wymieniony zostal slupek silnika na taki jaki byl czyli 2,2 litra, osprzet caly kompletny przeniesiony ze starego. Po zlozeniu zalaniu wszystkich płynów auto nie odpala, kręci ale nie pali, w dodatku wczoraj zapaliła sie kontrolka poduszek, komunikat "RESTRAINT SYSTEM " Pompa paliwa pracuje, paliwo dochodzi do listwy ale wtryski juz nie podaja , wtryski sa ok bo kazdy podaje jak sie podlaczy na krotko, pomóżcie bo jestem w kropce.Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moze trzeba zrobic synchronizacje CAS---DME.

Sproboj tego na poczatek jak masz inpe.

Opublikowano
Witam, obeszło się bez synchronizacji, auto pali na dotyk, tylko jest teraz inny problem,mianowicie na niskih obrotach troche waruje, obroty skacza i wyrzuca bład zaplonu na 2 i 3 cylindrze, Na wstepie dodam ze czujnik walka rozrządu jest sprawny w 100% bo jest praktycznie nowy nie jakis zamiennik tani. Co moze byc przyczyna tego,Prosze o jakies podopwiedzi,pozdrawiam