Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam panowie , mam taki problem ,że przepalił mi się ring w lampie i jak włączę przełącznik świateł w pierwszą pozycję to z jednej strony świecą mi się ringi ,a z drugiej kierunkowskaz :evil:

I teraz moje pytanie ,jak to naprawić co wymienić ? Szukałem w necie ,ale piszą coś ciągle o jakiejś żarówce i ,że ringi są nie wymienialne .

Dodam ,że auto z 2002 roku z ksenonem i soczewką jeśli ma to jakieś znaczenie . Pozdrawiam!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki za ciekawe linki i jednak chyba zmienię sobie na te markery . Czy ktoś z kolegów kupował ostatnio takie markery i czy może mi doradzić jakiegoś sprzedawcę . W podanym linku jedni piszą ,że wyświetla się błąd ,a innym nie więc czy może ktoś mi podać sprawdzonego sprzedawcę u którego po zakupie nię będzie błędu ?

No i jeszcze jedno pytanie ,czy te małe żaróweczki do ringów da się kupić w zwykłym sklepie z częściami ,czy są one zrobione tylko do tych ringów i można kupić tylko na allegro?

Opublikowano
Ja kupilem markery w jednym z takich sklepow ktore sie oglaszaja na allegro tylko zrobilem to na miejscu w M1 zabrze zaplacilem 135zł za te "mocniejsze" swieci ladnie na bialo tylko ze pala sie co 2 miesiace i jezdze i wymieniam :) na szczescie od reki. Zadnych bledow niema po tym.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pala sie co 2 miesiace i jezdze i wymieniam

To mnie trochę zmartwiłeś ,jak kupię na allegro to nie zdążę ich odsyłać na reklamację :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na allegro znalazłem jedną żarówkę do tych oprawek za 40 zł z przesyłką :duh: