Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli nie płace za oleje i filtry, a płacę za klocki i robociznę przy wymianie tych klocków( z tych rzeczy które wiadomo, że będę musiał np. po 2. latach wymienić)?

Czy za robociznę przy wymianie olej+filtry też płacę, jeśli nić innego nie robią?

thx za re.

K.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mały update. Zbliża sie 60 k km i przykra sprawa.

Szkoda parkingowa. Wczoraj wychodząc z firmy w firmowym garażu wsiadam do auta , wsteczny a tu czujniki piszczą. Myśle sobie co za cholera no ale wyszedłem sprawdzam i jeden wbity do środka, zderzak wgnieciony, tablica zgięta.

Oczywiście zero wiadomości. Na szczęście garaż z kamerami, dzisiaj sprawczyni znaleziona, oświadczenie spisane.

Uszkodzenia małe, ale pewnie zderzak pójdzie do wymiany.

Pytam sie dlaczego szanowna pani uciekła nie zostawiajac wiadomości, odpowiedz rozbrajająca - wyszłam sprawdziłam ze nic sie nie stało to dojechałam. No i przecież co miałam pisać jak sa kamery i tak mnie Pan odnajdzie.

Ręce opadają.

U Fusa na Ostrobramskiej terminy rozbrajające - dzisiaj koleś mnie poinformował, ze we wtorek obejrzą auto a na robotę to najwcześniej w sierpniu bo sa zawaleni. Maja wiećej blacharki niż w zimie - nigdy tak nie było, nie wiedza co jest :-)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mały update.

Zderzak nowy, olej i filtr zmieniony w połowie wskazania komputera, czyli teraz jeszcze jakies 12 k km do następnej wymiany.

A dzisiaj jeszcze tarcze i klocki przód wymienione.

Ponieważ do przebiegu 100 k km jeszcze jakis rok, moze półtora to podpytałam sie o możliwość przedłużenia pełnej gwarancji z pakietem serwisowym do 150 k km i usłyszałem ze nie ma takiej oferty ?! Dla mnie to jest super opcja, za nic nie płace, przeglądy free, klocki, tarcze free (znaczy opłacone wcześniej :-)) a tu zonk ! Byłem u Fusa i sugerowali zeby spokojnie czekać, moze taka oferta sie pojawi.

To czekam