Skocz do zawartości

E24 635 CSI - prośba o opinie przed kupnem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Jest to mój pierwszy post zarazem prośba o ocenę e24 z której zamiarem kupna się noszę na wespół z kolegą : http://allegro.pl/bmw-633-3.html i jako że sam interesuje się BMW poprosił mnie o pomoc czy warto.

Jako że nie miałem do czynienia nigdy z tym modelem , czy możecie napisać jak wygląda dostęp do części, jak awaryjność itd.

Planuje zadzwonic do gościa który sprzedaje wyżej wymieniony samochód, jednak może ktoś doda ciekawe uwagi, może ktoś zna auto ? Ile faktycznie może być warte jeżeli silnik jest w porządku ?

Dzięki !

Opublikowano
Coś tania ta beemka, one na allegro są wystawione za grube pieniądze. Radze Ci wkleić temat tutaj viewforum.php?f=44
Opublikowano
ufff już myślałem że sprzedający był pijany jak ją wystawiał
Opublikowano
  • Autor
' Planuję zadzwonić i dopytać sie o co chodzi ze wspomnianą elektryką w aukcji.Czy mam o coś jeszcze zapytać? Pozdrawiam !
Opublikowano
O to samo co przy każdym zakupie, rozkoduj vin, sprawdź czy oby na pewno ma po tej stronie kierownicę co wyjechał z fabryki, zapytaj o cenę jaka go interesuje bo te fury w dobrym stanie są drogie. Zapytaj czy ma ori koła do niej a jak nie to dlaczego, a reszta to już musisz ocenić na żywo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.