Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy jest ktoś na forum kto zakładał sportowe sprężyny -40mm na seryjne amory czy do tej operacji potrzebne są sciągacze czy sprężyny są na tyle krutkie że sie obędzie.Pytam dlatego że planuje zmienić a obecnie jestem w Wielkiej Brytani i pewnie ostro mnie skasują za taką operacje :cry2:

Opublikowano

Witam !

Z tylu w E30 nie ma raczej problemu po 10-15 min na strone, potrzebna bedzie tylko odpowiednia brecha :D

Z przodem nie jest juz ponoc tak latwo... ja sam przodu nie robilem to sie nie wypowiem na ten temat.

P.s w UK to sa drogi smialo mozna glebic :clap:

Opublikowano

z tego co wiem to bez sciagacza nie mam mozliwosci zalozenia sprzezyn na przednie amorki

chyba ze ktos lubi eksperymenty to powodzenia ale to moze sie zle skonczyc jak sprzezyna sie wymknie i wystrzeli

Opublikowano

O tył akurat się nie martwie wiem to bo raz zmieniałem znajomemu sprężyny ale na przudmiał skrucone o 2,5 zwoja i obeszło sie bez sciągaczy.Martwi mnie fakt ze jak rozkręce makpersona to już potem go nie złoże a wtedy już lipa bo nawet nigdzie nie zajade.

ps. no drogi to tutaj są zaj.....iste własnie zapodałem 17" 205/40 i nieczuś nawet a w polsce to po miesiącu ostrorznej jazdy na takim profilu miałem jajka a nie felgi.

Opublikowano

Jezeli z przodu sprezyny seryjne to ciezko bedzie bez sciagaczy je wymienic... :mad2:

p.s zazdroszcze tych drog :8) bylem w UK i IRL drozki poezja :jawdrop: tylko jak sie przestawiles na jazde lewa strona ?? :D

Opublikowano
No na początku było ciężko ale teraz to już nawet niewiem ze jest na odwrut. A wracając do sprężyn to chce załorzyć krudsze ale do seryjnych amorów -40mm bo na 17 z niskim profilem to mi się wielkie dziury zrobiły między kołem a błotnikiem
Opublikowano

o rozkrencanie się nie martwie tylko jak to pozkładać

Byłem dzisiaj w dwóch serwisach za zbiezność powiedzieli mi około 80 zł po przeliczeniu tragedi nie ma cena jak w polsce ale nikt nie chce się podjąć zmiany :cry2:

a pomyśleć że sciągacze leżą u mnie w garażu tylko że w polsce