Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja już felgi wyczyściłem, ale pewnie do jutra ubrudzę :(
Opublikowano

śmiesznie było zobaczyć moją-niemoją jedynkę :D

Się tylko pochwalę, że dzisiaj jeszcze na prostej odstawiłem Maserati GranTurismo S ... Uśmiech od ucha do ucha, że takie rzeczy teraz mogę robić :P

Opublikowano
śmiesznie było zobaczyć moją-niemoją jedynkę :D

Się tylko pochwalę, że dzisiaj jeszcze na prostej odstawiłem Maserati GranTurismo S ... Uśmiech od ucha do ucha, że takie rzeczy teraz mogę robić :P

Sławek to sprzedałeś jedynkę :?:

Chyba podjadę do Ciebie zobaczyć to twoje cudo, nie jest czasem koloru czarnego?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Może się uda wpaść na jakiś spocik jak bedę w polsce jak narazie to spoty sa zawsze poza moim zasięgiem, może zrobić spota na Śląsku w Bielsku białej i zaprosić pawłeł.dunine91 i nasze softy w autach pooglada doradzi zmodernizuje.
Opublikowano
Może się uda wpaść na jakiś spocik jak bedę w polsce jak narazie to spoty sa zawsze poza moim zasięgiem, może zrobić spota na Śląsku w Bielsku białej i zaprosić pawłeł.dunine91 i nasze softy w autach pooglada doradzi zmodernizuje.

Jestem za :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Siemka wszystkim :)

O ile mi wiadomo to co roku w Katowice Muchowiec ( Lotnisko) co roku organizują Summer Cars Party, i są m.in. wyścigi na 1/4 mili wiec może tam można by coś zorganizować, tam często coś się dzieje z imprezami samochodowymi :)

Opublikowano

Siemka wszystkim :)

O ile mi wiadomo to co roku w Katowice Muchowiec ( Lotnisko) co roku organizują Summer Cars Party, i są m.in. wyścigi na 1/4 mili wiec może tam można by coś zorganizować, tam często coś się dzieje z imprezami samochodowymi :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy co tu tak ucichło ???? Może trzeba niedługo zrobić jakiegoś spota :D

Można pomyśleć o spocie w okolicach Żor , ktoś chętny może za tydzień :D

Opublikowano
Ja tam zawsze chętny, ale te śląskie spoty marnie nam wychodzą jakoś :(
Opublikowano
Można umówić się na sobotę , jak będą pracowali u Staffa to wcześniej ugadać pomiary rozpórek :D Co Wy na to :?:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

wybywa ktoś na Zlot Forum Klubu BMW Polska do Ułęża w sobote z rańca ze Sląska i okolic?

my wyjeżdzamy rano z Krk o 5 z hakiem,jak ktoś jest zainteresowany...proszę info na priv :diabel_faja:

Back to the roots...
Opublikowano
Ktoś chętny na spota jutro przy Twin Pigs?? ;)

Jak przyjedziesz 6 to na pewno będę :D

Opublikowano
Jak przyjedziesz 6 to na pewno będę :D

Ni ma dachu bo brak funduszy jak narazie.... :( tak teraz patrzę, że chyba pogoda nie zagra.