Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Autodrom Sosnowiec 6 stycznia jest czynny, Ikea pusta bo nieczynna (choć na stronie nie ma info), czego chcieć więcej ;-)

Termin jak dla mnie ok ale czy wszystkim odpowiada 6 stycznia?

Jeżeli tak to można jutro zadzwonić do Sosnowca i zarezerwować tor ale pytanie czy wszystkim odpowiada termin 6 stycznia, proszę o info jak to widzicie :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mnie pasuje 06.01.2014, zresztą mnie to pasuje każdy prawie termin :twisted: , ale fajnie jakby frekwencja dopisała i trochę samochodów przyjechało ;) jakby co pamiętajcie o rękawicach na gokarty :nienie: bo zimno w łapki będzie oj zimno :norty:
Opublikowano
Ja 6go nie dam rady umówiłem się już wcześniej na wyjazd na narty :D ale będę śledził temat i napewno w jakimś terminie się pojawimy :cool2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Ja jestem również jak najbardziej za z tym, że 6 odpada bo idę do pracy. Pomyślcie o innym terminie to nie będzie problemu np 10-11 stycznia. A i pytanko jak co jedziecie ze swoimi lepszymi połówkami(aut nie liczymy :D :D )?????
Opublikowano

Myślę że faktycznie lepiej ustalić taki termin by wszystkim pasowało :)

Co myślicie o terminie 10-11 stycznia?

Myślę że dobrze będzie jak każdy się wypowie jaki termin mu odpowiada i wtedy znajdziemy termin by każdemu odpowiadało :)

Ja wypowiem się jako pierwszy że mi odpowiada każdy termin :D

1. czerwony330d każdy termin możliwy

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Dawno nie wchodziłem na forum, ale jeśli wybierzecie opcje ikea+ sosnowiec 6 stycznia to i ja sie pisze :)

Niestety ale wielu osobom nie odpowiada ten termin dlatego tak jak pisałem wcześniej, proszę o wpisanie daty która zainteresowanym spotem najbardziej odpowiada i w ten sposób ustalimy konkretną datę spotkania :D

1. czerwony330d mi pasuje każdy termin

2. cypisek się dostosuje :D

Opublikowano
to jak dzieje sie czy jak zwykle ;) bo wyglada ze nic z tego nie bedzie ludzie skupcie sie.
Opublikowano
to jak dzieje sie czy jak zwykle ;) bo wyglada ze nic z tego nie bedzie ludzie skupcie sie.

Dokładnie :mad2:

Czy są chętni na spota 10-11 stycznia?

Tylko proszę o dopisywanie osób które mają zamiar przyjechać na 100% i według tej listy zweryfikujemy czy jest sens robić tego spota :?

1. czerwony330d

Opublikowano

Tylko proszę o dopisywanie osób które mają zamiar przyjechać na 100% i według tej listy zweryfikujemy czy jest sens robić tego spota :?

1. czerwony330d

2.cypisek21

Opublikowano

1. czerwony330d

2. cypisek21

3. Radq

- ale mnie pasuje 11-go bo 10-go do późna w pracy muszę posiedzieć.

Opublikowano

1. czerwony330d

2. cypisek21

3. Radq

4.marko0424 (ale przyszły tydzień w ten wek. mam wyjazd )

5. MatSzo92 - wolalbym 11 ale 10 moze tez sie uda

Czyli co ikea+gokarty?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dawniej byly spoty chlopki z krk lodzi przyjezdzali teraz takie tam gadanie,termin byl ustalony i kazdy jakos sie dostosowal...
Opublikowano
Robicie listę ludzi, a nawet termin nieustalony. Ja mogłem cały zeszły weekend dowolną porą, ten mam w całości zajęty. Zbieranie chętnych bez terminu jest bezcelowe.
Opublikowano

Dobra Panowie, ten tydzień widzę kiepskawo, tak :mad2: ?

To Proponuje 17.01.2015 tj. SOBOTA godzina 16-17:00 (do ustalenia) ? Parking IKEA Katowice Sektor B (dolny, do ustalenia)?

Godzina na pogaduchy, papierocha i strojenie głupich min, (podziwianie grubych modów w autku Mariusza :mrgreen: :twisted: )

Po czym wyjazd na gokarty 17-18:00 ? (zabierzcie ciepłe gacie i rękawiczki), samochodów nie pucujcie bo i tak będzie padać.

Kto za...... wpisywać się. :arrow: