Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie nie wiem co sie stalo ale dzis po pracy wsiadlem do samochodu odpalilem silnik i zaswiecila mi sie kontrolka od oleju wiec wysadlem i sprawdzilem byl ok tyle samo co zawsze,ruszylem do domu i po przejechaniu 0,5kmcos zaczelo piszczec w silniku wiec wysiadlem i stwierdzilem ze piszczenie dochodzi z okolic walka rozrzadu przerazilem sie i wrocilem szybko do domu ok.2,5km.Powiedzcie mi co sie moglo stac wiem napewno ze to cos powaznego nie wiem co robic!
Opublikowano
panowie okazalo sie ze w twz.smoku byl kawl lodu i pompa niemogla zasac oleju. Na sczescie najprawdopodobnie nic takiego sie nie stalo po sprawdzeniu panewek i walka okazlo sie ze sa troszke przypalone ale mechanik twierdzi ze jest ok,okaze sie jutro po odbiorze auta.ciekawi mnie zkad ten lod olej czysty bez oznak plynu chlodniczego.troche sie uspkoilem.dzieki Panowie za rady