Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powinny pasować, ale ja koledze odradzam takie lampy... Sam miałem nie oryginalne lampy... I z czasem coraz gorzej świeciły. Tak że po 4 latach w ogóle nie dało się w nocy jechać autem. Po ich rozebraniu okazało się, że odbłyśniki się wypaliły w lampach i szkło lampy jest całe porysowane od kamieni. Ja zrobiłem tak kupiłem używane lampy oryginalne z kompletem przetwornic żarników itp (mowa tutaj o xenonach) za 300zł sztuka (600zł para) rozebrałem je oddałem odbłyśniki do regeneracji za 40zł sztuka (80zł para) następnie kupiłem ringi ccfl za około 100-120zł wszystko złożyłem. I efekt jak dla mnie jest idealny. Na swoim przykładzie nie polecę nikomu lamp nie oryginalnych. Bo to po prostu wyrzucenie pieniędzy. No i dużo ładniejsze są lampy oryginalne :) a za te pieniądze możesz mieć oryginalne lampy i to w xenonie :)