Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowiłem poruszyć temat zakupu oryginalnych części z bmwautoparts.net na Litwie(Wilno).Na forach nie ma za dużo wypowiedzi odnośnie transakcji zakupu części u nich.Ja zamówiłem u nich czujnik temp.parownika był 50% tańszy niż w naszym ASO.Paczka przyszła po 5 dniach kurierem UPS z dołączonym gratisem

http://images37.fotosik.pl/2034/4b62a5d25312b04fm.jpg

Ja wpłaciłem przelewem(przedpłata).Był kłopot ze znalezieniem przelewu :D .Ale pieniążki znalazły się.Jest tam Pan Marek Cisevic,który zajmuje się obsługą w języku polskim-sympatyczny gostek :) .Kontakt tel,skype bez problemu.Jeśli część ma atrakcyjną cenę polecam zakup w Auto Krasta

never again N46
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Również robiłem u nich zakupy. Kupiłem tarcze hamulcowe na przód które były tu tańsze o 100zł na sztuce w porównaniu do bmwstore.pl Ja niestety żadnego upominku jak kolega nie dostałem ;) Przyszło wszystko pięknie na pojutrze za pobraniem więc także z gorąco polecam. Co prawda nie wszystko jest na tyle tańsze żeby nie zamówić w pl, ale dużo części jest naprawdę w fajnej cenie.

Pozdrawiam