Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam duży problem z moim bmw 320i. Mianowicie zaczęło się konkretnie dymić z nawiewu. Wydaje mi sie ze najbardzięj kratką na środku lub tylko nią. Dymi sie nawet na zgaszonym silniku,gdy przekręcę na zapłon słychać dziwne trzeszczenie czszcszcszczsz...... . Śmierdzi spalonymi kablami,plastikiem. Jak cały panel jest wyłączony dopiero przestaje śmierdziec. Miał ktoś podobny problem? Jeża wymieniałem z pół roku temu bo wariowała dmuchawa. Teraz tak dla sprawdzenia założyłęm starego jeża i tak samo dymi. od czego zacząć? Proszę o pomoc
Opublikowano
Nie ma dymu bez ognia :) A tak powaznie to rozbierz od filtra kabinowego i zerknij na wentylator. Moze sie przyciera i dymi. Jesli nic nie widac, to trzeba rozbierac po kawałku i szukać.
Opublikowano
Już rozebrałem. Wentylator kręci się lekko. A jak go wyciągnąć? może jakbym go wyjął to dalej bym coś zobaczył. Odkręciłem sruby od niego a on ani drgnie