Skocz do zawartości

Lampki wewnętrzne raz sie zapalaja a raz nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Lampki wewnątrz auta raz sie zapalą a zazwyczaj wcale. Jak otwarłem drzwi od kierowcy to nie zapaliły sie . jak otwarłem drzwi od pasażera to raz sie zapalą a raz nie . Lub zapaliły sie i nie chciały same zgasnąć. Musiałem je wyłączyć.Centralny też wariuje ostatnio w ogóle kluczykiem nie mogłem zamknąć drzwi . Dzisiaj podchodzę centralny działa prawidłowo - co sie dzieje? Czy na początek podmienić moduł ten pod kanapą. Tylko nie wiem czy to ten zielony czy czarny. bezpieczniki nie popalone.

Wiązka kabli przy klapie bagażnika jest sprawdzona ale może musze rozebrać całą ta osłonę plastikową ? Bo może pod nia kable sie stykają . Jakies porady , sugestie?

BMW
Opublikowano
W zielonym masz elektronikę, a w czarnym zwykłe styczniki. Wyjmij je, wyczyść styki. U mnie pomogło poruszanie nimi.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
Ok dzięki - zrobię. tak jak piszesz. Ewentualnie może zamienię z innej . Tylko nie wiem czy znajdę o tych samych numerach te moduły. Najpierw przeczyszczę i napiszę czy pomogło
BMW