Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zdarzyło się, że muszę wymienić przednie i tylne prawe drzwi. Mają być nowe i przezbrojone z dotychczasowych. Warsztat mam już wstępnie wybrany, ale martwię się, czy nie wyskoczy mi cała masa błędów, które później będę musiał kasować w serwisie. Do tego mam opcję komfortowego dostępu i chciałbym, żeby to nadal działało. W związku z tym mam pytanie, czy cała ta operacja nie spowoduje, że ta funkcja się "rozprogramuje" i trzeba to będzie w serwisie jakoś przywracać za grube pieniądze. Zaznaczam, że wszystkie elementy z obecnych drzwi będą TE SAME, przeniesione do nowych. 318D '06.
Opublikowano

Jeśli całe bebechy przekładasz to teoretycznie po odłaczeniu akumulatora i podłaczeniu go po całym zabiegu nie powinno żadnych błędów pokazywać .

Robiłem tak przy wymianie zamków w tylnej klapie i zadziałało - żadnych błędów zapisanych .

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/