Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góry powiem że jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość. Z góry dziękuje ;)

Więc tak jestem posiadaczem BMW e60 525d 2004rok sedan. Założyłem sobie zderzak przedni od m-pakietu i mam jeszcze do wymiany prawy błotnik, chciał bym sie dowiedzieć czy błotnik od BMW M5 będzie pasował? Proszę o pomoc szukałem takiego tematu ale nigdzie nie znalazłem.

Opublikowano

Tutaj kolego masz cały temat o listwach i dodatkach m-pakiet i sądzę że to pomoże w Twoim pytaniu (moim zdaniem będą pasowały listwy od M5 tak samo jak m-pakietowe do normalnego auta - bo chyba są identyczne :) )

viewtopic.php?f=73&t=139505

Opublikowano

oooo to widać w błędzie byłem... dzięki Capaz za wyprowadzenie na prostą... hmm a jak pytałem kiedyś w ASO to mówili że nawet zaraz mogą założyć :P

widać lepiej pierw poczekać na opinie na forum i wtedy do ASO się wybierać ... :)

sorki za zamieszanie w temacie :cry2:

Opublikowano
A nikt nie wpadł na pomysł by robić dziury w zwykłych błotnikach i wstawiać skrzela ?:)

Capaz w swojej zanim wymienił błotniki na M5 to miał zwykłe z wyciętymi nerkami .

sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
Opublikowano
Planowałem kupić dwa zamienniki stalowe za 150zł sztuka i zobaczyć jak to wyjdzie i okleić. Bo i tak mam w planach oklejanie samochodu na biały połysk :)