Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zastanawiam sie nad czerwonymi skorami zamiast materialu z dodatkowymi szwami typu sport line? co o tym sadzicie?

Mam skóry dakota w serii 5 i powiem iz jestem rozczrowany - twarde a do tego po 3h jazdy robi sie goraco

mam jeszcze 3 dni do zmian w konfiguracji bo pozniej auto wchodzi w produkcje...

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:) wiesz juz wybrala miala X3 lub X1 teraz czy skora to ona sama nie moze podjac decyzji
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pomaranczowy kolor to nie dla ciebie to tylko dla kobiety widac iz to linia xLine
Opublikowano

na zdjęciu nie wygląda tak dobrze jak w realu, środek ostrygowy + duży dach, kołą 18 i motor 28i - całość super...

wystawiony w Monachium, jak obserwowałem to skupiał uwagę...

Ślicznotka:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no 245KM w tak malym aucie to fajnie bedzie jechal,o wszystkie f10 do 258KM nie dadza rade - :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panie Panowie rożnica pomiedzy - Sportowa kierownica od Sportowa kierownica M? ( czy obie sa miekkie w dotyku? )
Opublikowano

nie wiem jak jest w X1 ale....

sportowa M w X3 była miękka i fajna w dotyku

sportowa w X5 jest tak samo gruba ale twarda w dotyku.

mnie bardziej pasowała ta sportowa M z X3

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no wlasnie - zona to sobie zamowila ale ja na smierc zapominailem przy zakupie i nie wiem czy sportowa to to samo co sportowa typu M
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

autko odebrane pierwsze wrazenia zrobily mieszane uczucia - byc moze z powodu felg- 18 cali i kolor szary jakos nie pasuje do auta- bedzie trzeba zmienic:)

co do jazdy jest zrobione 100km :) srednie spalanie 6.9l/100km jazda tylko po Trojmiescie czyli mieszana - oczywiscie nie deptany bo to pierwsze kilometry.

Komfort porownujac z X3 to nie jest zle tylko strasznie twardo i czuc wszystkie nierownosci ale to wina nisko profilowych opon 18cali run flat

Porownaie z X3 z tym samym silnikiem ( jedzilem duzo nowiutkim ) to X3 ma wieksze spalanie, piekna sylwetka zewnetrza, duzo miejsca w srodku nie spominajac o bagazniku zegary sa bardziej nowoczesne,

natomiast X1 z tym samym silnikiem co X3 lepiej przyspiesza, lepiej trzyma sie na zakretach jest o wiele lepszy uklad kierowniczy, do miasta jest idealny no i jak w X3 na tylnej kanapie mieszcza sie 3 foteliki :) aaa to co nie ma X3 to regulowna tylna kanapa

galeria :http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=143&t=218278

- bedzie stopniowo uzupelniana

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
teraz pokazuje 7,3 po porannych korkach - dodalem fotki mozna luknac do galerii
Opublikowano

co Wy macie z tą twardościa tych X1......my kupilismy niedawno z żoną 25d 18" ROF i do tego sportowe zawieszenie i po warszawie daje sie spokojnie jezdzic....jest twardziej, ale dla mnie jak jezdziłem seryjnym zawieszeniem to była trochę balia...

zalezy kto czego oczekuje i jak delikany jest.... :lol: :D :lol:

spalanie srednie mamy 8.3 i do tego musze Wam powiedziec ze miedzy 20d a 25d jest jednak przepaść ;) jesli chodzi o osiągi :)

tak czy siak, gratki odbioru auta i bezawaryjnej jazdy ;)

Opublikowano

Ja też nie wiem co to za twardosc....

załozyłem B12 Bilsteina i tu jest jeszcze ciekawiej... :twisted: :twisted:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ja prownuje moja 5-tke wiec mi jest twardo co do osiagow to sie zgadzam iz 25xd lepiej jedzie ale mbede mial chipa na 210KM 450Nm to raczej roznicy nie bede widzial :)
Opublikowano

a kto Ci tego chipa super da?? :lol: :lol: :lol: bedziesz zapewne mial tylko boxa którego osobiscie bał bym sie zakladac....

poza tym pojedz potem na hamownie i zobacz przyrosty.

Obstawiam ze 200KM nie przekroczy ;)

Opublikowano

oficjalnie z tego co mi wiadomo nie da się zaprogramować softem 20d i 25d czyli nowych modeli.- na razie. a box- to popieram jest samo zło!!! :shock:

kwestią czasu jest myślę przerobienie tego przez tunerów :D

PS. Maja22- jak możesz z góry okreslic niuty i moc jaka wyjdzie po tym rzekomym Chipie (ja mam na myśli przez to określenie- soft) a ponadto nie masz nawet schamowanego auta więc skąd takie założenia liczbowe??? :roll: :roll:

Jedynie Box niestety ma takie parametry w standardzie....

generalnie gratulacje :8)

Opublikowano

Jeżeli nic nic sie nie zmieniło po lifcie to te silniki/sterowniki były programowalne trzeba było wyjąć sterownik z auta i na "stole robić (podpiąć)" ja u siebie w 18d tak miałem...

dynosoft.pl tam podpytajcie...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
niestety chipa nie robia w calej PL i nikt nie ruszy ( mialo byc w tym tygodniu dubane ale nic nie wyszlo - Master z Warszawy twierdzi iz za 1m-c beda robic) w NE i DE juz jest robiony Chip koszt kolo 1 tys EUR Edytowane przez maja22
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
o zadnym boxie ne mysle juz lekcje przerobilem z AC-Schnitera w F10 wiec tylko normalny chip. Wiem iz ma sie pojawic Power KIT z BMW ( nowy intercooler, sterownik ) do X1 moc na miec 205KM ale w praktyce wychodzi 196-200KM
Opublikowano
tez bysmy chetnie w naszej x25d zrobili program, wtedy było by juz to naprawde szyybkie auto :twisted: no ale...narazie gwarancja i brak mozliwosci chipowanie.....czekamy :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no to bedzie rakieta :) moze pokaze sie power kit od BMW