Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam compacta z 96r w którym mam problem z centralnym zamkiem, otwieranym z kluczyka, otwierając od strony kierowcy otwiera się bagażnik i drzwi kierowcy, a pasażera nie. Otwierając od pasażera otwierają się wszystkie drzwi. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?

A jeśli bym chciał żeby ten centralny działał mi z pilota to co musiałbym kupić? Byłbym wdzięczny za jakiś link.

Pozdrawiam

Opublikowano
Właśnie nie wydaje mi się żeby to był siłownik, bo od strony pasażera otwiera, czasem ma tak że otworzy wszystko, srednio raz na dwa tygodnie, zazwyczaj jak sie cieplej zrobi na zewnątrz....
Opublikowano
No to właśnie może zacina się siłownik z tamtej strony. Jak otwierasz od kierowcy to aby otworzyć drzwi pasażera włącza się siłownik, a jak sam otwierasz drzwi pasażera kluczykiem siłownika nie używasz, więc dlatego wszystko działa. Więc może w samym siłowniku coś nie styka i raz jest oka raz nie. Miałem kiedyś podobnie że z pilota nie zamykało mi drzwi kierowcy ale później zaczęło działać.