Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, na początku chciałbym powiedzieć ,że nie wiem czy to dobrze nazwałem , ale najwyżej mnie poprawicie:) chodzi mi o przekładnie migaczy a głownie o przycisk RC poprostu spieprzyl sie bo nie reaguje na nacisniecia zeby sprawdzic spalanie lub jeszcze coś innego..;) musze znaleź dobry punkt żeby zadziałał ten przycisk, przerywa poprostu i moje pytanko to: czy musze cała przekładnie wymienic czy ten przycisk da sie jakoś stamtąd wytargać i nowy zamontować?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chodzi o manetkę kierunków. Samego przycisku nie kupisz. Albo manetkę używaną, albo rozbierasz dziadostwo i poprawiasz połączenia wewątrz. Pewnie kabel (kable) ukruszony.
Opublikowano

i sie to zwie BC, Board Computer :P

wyciagnij manetke, w srodku masz ułamany jeden przewód albo oba, wystarczy zlutować i po problemie :)

szukam
Opublikowano
Własnie nie wiedziałem czy RC czy BC;D ale juz kazdy wie o co chodzi, a jak ta manetke wyciagnac? obudowe za kierownicy trzeba sciagnac czy gdzies jest jakis knif i szybki demotaz jest?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Demontaż opisano już w tylu miejscach w necie, że wstyd byłoby pokazywać raz jeszcze.

Choćby tutaj:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=79911

Masz jedynie inaczej umocowaną poduszkę. A jak? Tego nie wie nikt, oprócz ciebie. Bo tylko ty wiesz, jaką poduszkę posiadasz.

Opublikowano
A powiedzcie mi bo mam okazje kupić jeszcze podnośnik szyby elektrycznej od str kierowcy za 100zl , z rozbitego auta bo mam akurat spieprzony szyba ciezko idzie do gory..:> Ale mysle ze cena jest dobra a co wy o tym sądzicie?