Skocz do zawartości

bmw e46 320 D tylna lampa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam pytanie odnośnie tylnej lampy która jest przymocowana do klapy bagaznika wersja sedan z 2004 r,chodzi mi o to co ta lampa sygnalizuje ?
Opublikowano

mała lampka w klapie ? sztuk 2 ?

światło cofania, pozycja chyba skoro masz polifta, do tego tylne przeciwmgielne.

szukam
Opublikowano
  • Autor
ok dzieki,pytałem dlatego że ostatnio czyściłem właśnie gniazdo tej lampy bo było pordzewiałe i myslałem że po tym zabiegu nie zapali mi sie lampka spalonej żarówki,a tu dzisija znowu sie zapaliło,zaglądne jeszcze raz moze cos nie styka
Opublikowano
Sprawdź czy działa podświetlenie tablicy - często jego brak jest powodem błędu żarówek z tyłu.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
  • Autor
Witam odświeżam temat,myślałem że ta lampka od spalonej żarówki sie juz nie zapali,ale jednak zapaliła sie ponownie i to kilka razy.Nie wiem co jest grane,wyczyściłem gniazda,przejrzałem całą instalacje,żarówki nowe i to nie dało żadnego efektu.Dlaczego to sie zapala przeciez mam aktywowane światła do jazdy dziennej,a przeciez z tyłu żadna żarówka nie świeci podczas jazdy,to dlaczego sygnalizuje mi spaloną żarówkę ?
Opublikowano
z tego co kojarze nie musi byś światło zapalone żeby wskazało błąd żarówki. Ale moge się mylić, tak mi się kojarzy że mimo nie używania długich zapaliła mi się i spalona była.
szukam