Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Regulator napięcia nie wyrabia,alternator,luzny pasek?Najlepiej zmierz napięcie ładowania przed i po załączeniu ogrzewania szyby
never again N46
Opublikowano

To, że obroty spadają do 500/min jest raczej spowodowane tym, że pompa wspomagania pobiera moc z silnika i coś powoduje iż tej mocy pobiera więcej niż "przewidziała" fabryka. Wspomaganie jest hydrauliczne a nie elektryczne.

Napięcie ładowania można zmierzyć za pomocą testu komputera ( nie pamiętam który to numer testu ).

Co do wspomagania - to może być płyn, pasek..

Opublikowano

Sprawdzę wszysciutko jutro albo w najbliższym czasię.

@Up widzę że jesteś z Bydzi, ja z okolicy, znasz może jakiś tani ale dobry warsztat przyciemniający szyby?

Mam okazję w Złotowie za 270 cały tył, co prawda jest to tanio, ale mi się nie pali dlatego pytam.

Opublikowano
Up widzę że jesteś z Bydzi, ja z okolicy, znasz może jakiś tani ale dobry warsztat przyciemniający szyby?

Mam okazję w Złotowie za 270 cały tył, co prawda jest to tanio, ale mi się nie pali dlatego pytam.

Witam kolego - niestety jeśli chodzi o szybki to nie pomogę - jestem zwolennikiem "zielonych" oryginałów. Wszystkich i tak nie da się okleić legalnie a sam tył to mi się kojarzy raczej z PICK-UPem i przedstawicielem handlowym ;)

Opublikowano
A szkoda, mam srebrną betę kwestia gustu lecz ten kolor nie jest moim faworytem a czarne szyby z tyłu uważam że dają dość ładne połączenie i nie zmniejszają komfortu jazdy. Ale to już nie ten temat przepraszam moderatorów za offtop.