Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem że przy każdorazowym przekręceniu kluczyka w pozycję "1" włącza mi się tylna wycieraczka (kombi) robi kilka przetarć i się wyłącza , dodam że podczas dalszej eksploatacji działa normalnie. Podczas włączania dźwigienką wycieraczka włącza się normalnie robi cykl pracy i się wyłącza tylko że nie raz staje w różnych miejscach tzn: na środku szyby albo raz z prawej a raz z lewej strony. Co jest za to odpowiedzialne lub co może być uszkodzone? ...pozdo.....
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam cały czas problem istnieje a więc wycieraczka tylna włącza się zaraz po przekręceniu kluczyka w poz. 1 robi kilka przetarć i staje w różnych miejscach. Co za to odpowiada jakiś przekaźnik? I dlaczego zatrzymuje się w różnych punktach tzn. nie wraca do swojego położenia startowego? Całe lato jeździłem z wyjętym bezpiecznikiem ale pomału idzie jesień i wycieraczka zacznie być potrzebna. pozdro...