Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow.

Na poczatek pragnę przeprosic za to ze zapewne temat jest w złym dziale ale nie mogłem odnaleść zadnego innego bardziej odpowiedniego...

Chciał bym się dowiedzieć jaki jest mniej wiecej koszt ubezpieczenia modeli BMW wymienionych w temacie. Wiem o tym ze tego nie da się jednoznacznie określić ponieważ to zalezy od ubezpieczyciela, wysokości zniżek, wieku kierowcy i wielu wielu innych rzeczy ale prosił bym o podanie przynajmniej przyblizonych kosztów ubezpieczenia na rok za BMW E34 z silnikami 2.0i (150km) i 2.5i (193km).

Z gory bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Witaj kolego, temat byl już poruszany więc na przyszłość używaj wyszukiwarki :search:

Co do 2.0 150km ja Ubezpieczyłem w Allianz. Na współwłaściciela zniżki 60%, dopłate mam tylko za wiek z racji nie ukończenia jeszcze 25 lat.

OC rocznie kosztuje mnie 330zł + 50zł NNW. W MTU na tych samych zasadach powiedzieli mi 470zł rocznie.

No i w Allianz mam jeszcze w cenie ubezpieczenia Mini Car Assistance, czyli na terenie Polski holowanie do 125euro gratis, ewentualnie naprawy które da rady zrobić na miejscu też do 125euro gratis..to taki przydatny dodatek w razie W.

Edytowane przez Carvie89

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Ja teraz za 2.0 w ERGO Hestia +60% za mnie i -60% za współwłaściciela. 925zł za rok i za trzy lata mam pełne zniżki na siebie.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano

Pytanie nie na miejscu.

JEst tyle wytycznych by wyliczyć składkę, że wypytywanie na forum mija się z celem. Nic o sobie nie napisałeś wiek, posiadanie prawa jazdy, miejsce zamieszkania jest nawet istotne.

Najlepszym sposobem by dowiedzieć się o składkę jest liczenie składki online. Dowiesz się co do złotówki ile wyniesie Cię składka.

Bo nie sstuka jest napisać że np ja mam OC+NW 550zł. Ty możasz mieć 300zł lub 2tys zł. :mrgreen: