Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja preferuje 18 najwcześniej. Napisze do halfiego jeszcze. Stadion ten nasz najnowszy

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
to czekam na potwierdzenie godziny i miejsca i też się pojawię. rozumiem, ze chodzi o parking ten śmieszny piętrowy przy stadionie? :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajny mały spocik się udał dzisiaj. W sumie szybko zorganizowany ale skuteczny. Halfi udało się dojechać bez deszczu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Udało się, jak wracałem to u mnie już było po deszczu, także wyminąłem co się dało.

Spocik mały ale fajny, miejscówka zaczyna być oblegana bo w tym samym czasie 2 inne spoty sie odbywały :)

Do następnego.

Opublikowano

Jak się nazywa grupa co też była pod stadionem tymi airrideami?

Opublikowano
prawdopodobnie za 2 tyg, bo w ten weekend jest zlot w Ułęży, więc może nie wszystkim pasować. Chociaż jeśli byliby chętni to i w ten można się spotkać. :D
Opublikowano
prawdopodobnie za 2 tyg, bo w ten weekend jest zlot w Ułęży, więc może nie wszystkim pasować. Chociaż jeśli byliby chętni to i w ten można się spotkać. :D

jak na niedziele to ja jestem wstępnie chętny :)

Opublikowano
Ja też jestem na miejscu jakby co :).
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziqusek rzucił termin 1.08 - to jest piątek i mi wstępnie pasuje. A tak przy okazji to w ten weekend na Rakietowej jest JAPFEST - wiem,że to trochę inna bajka niż nasze BMW,ale na pewno będzie co oglądać!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wolałbym weekend, no ale jak musi być piątek to ok.

Artur potwierdź czy na pewno chodziło Ci o piątek ;)

Opublikowano