Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAEN51020PC21089

Kod typu EN51

Typ 330I (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2002-07-05

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S630A AUTOTELEFON MIT SCHNURLOSEM HOERER Telefon samoch. z słuchawką bezprzew.

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Zapowiada się nieźle, trzeba obejrzeć na żywo.

Popytaj o dokumenty i stan prawny (opłaty rejestracje itp.)

Dość bogate wyposażenie, skóra w dobrym stanie.

http://img824.imageshack.us/img824/2807/underh.jpg
Opublikowano
przedni zderzak ma od diesla i kierunki przednie powinny być pomarańczowe, poza tym po zdjęciach nie widać nic niepokojącego
Opublikowano
przedni zderzak ma od diesla i kierunki przednie powinny być pomarańczowe, poza tym po zdjęciach nie widać nic niepokojącego

Z ciekawości dlaczego od diesla, wrzuciłem sobie VIN w realoem i taki rysuneczek jest dla zderzaka w tej benzynce:

http://img571.imageshack.us/img571/1595/capturenzj.png

Taki sam jest rysunek dla diesla 3.0 z tego samego roku. Więc chyba były te same zderzaki.

Co do kierunków to często się je zmienia, jedni lubią pomarańczki inni nie. Ale wiadomo, trzeba sprawdzić zawsze!

http://img824.imageshack.us/img824/2807/underh.jpg
Opublikowano
Tak wygląda zderzak z 330i więc sam sobie odpowiedz

http://oi50.tinypic.com/10mu3nr.jpg

Ładnie pięknie, ale kierunki też ma złe...tak przy okazji.

Opublikowano
Z ciekawości dlaczego od diesla, wrzuciłem sobie VIN w realoem i taki rysuneczek jest dla zderzaka w tej benzynce

Taki sam jest rysunek dla diesla 3.0 z tego samego roku. Więc chyba były te same zderzaki.

jak popatrzysz na rozpiskę części pod rysunkiem, to niektórych nie ma na liście w dieslu i w benzynie, mimo, że są na rysunku. Zderzak powinien być taki jak na zdjęciu wyżej.

mówisz o tym zdjęciu wyżej? dlaczego złe? była opcja z białymi kierunkami, trzeba vin rozkodować żeby się dowiedzieć
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kierunki mogą być albo białe albo pomarańczowe ;) Z fabryki z mieszanymi nie wyjechał
Opublikowano
Z ciekawości dlaczego od diesla, wrzuciłem sobie VIN w realoem i taki rysuneczek jest dla zderzaka w tej benzynce

jak popatrzysz na rozpiskę części pod rysunkiem, to niektórych nie ma na liście w dieslu i w benzynie, mimo, że są na rysunku. Zderzak powinien być taki jak na zdjęciu wyżej.

mówisz o tym zdjęciu wyżej? dlaczego złe? była opcja z białymi kierunkami, trzeba vin rozkodować żeby się dowiedzieć

Kierunki są białe, ale mają wewnątrz czarną obwódkę a powinny mieć srebrną dopasowaną do wyściółki lamp.

Takie np

https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=DG5IpOETm7c_bM&tbnid=e50M0Au9si3P3M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fallegro.pl%2Fbmw-e46-330i-xenon-navi-lift-igla-okazja-i3004112339.html&ei=ITRTUcrEIIiNO4bOgKAL&bvm=bv.44342787,d.ZWU&psig=AFQjCNGsvmF6fNFnIMZsysQ8t8J0PAzpmQ&ust=1364493726710548

Opublikowano
musi mieć te srebrne wstawki, wieśniackie ale niestety ;p

Wieśniackie? co to za brzydkie slowo...ja myślałem że ty to z tych co biorą "bułkę przez bibułkę"

Opublikowano
Wieśniackie? co to za brzydkie slowo...ja myślałem że ty to z tych co biorą "bułkę przez bibułkę"

Dla mnie wygladaja jak chinskie wstawki, ale to juz moja opinia, pelno widuje potuningowanych e46 u siebie na ustawkach na placach i stad nazwa "wiesniackie". Duzo Twoj post i moja odpowiedz do tematu nie wniosly wiec po co ?:)

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, piszę żeby Cię przestrzec. Ten samochód był uszkodzony a mianowicie prawy przód ( błotnik, zderzak ,lampa) tyle widziałem ze zdjeć. Ten samochód był wystawiony na allegro około miesiąca temu jako uszkodzony za cene 14.900 zł. Sprzedawca albo go zrobił albo ktoś go kupił i zrobił.

Moim zdaniem nie uczciwy powinien o tym napisać a w ogłoszeniu pisze oryginalny lakier. Na reszte pytań odpowiedz sobie sam. Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby napisał że auto zostało właśnie co naprawione to nikt by nawet nie zadzwonił. Taka prawda. E46 to pospolite auto i według mnie 97% egzemplarzy poruszających się po polskich drogach ma już za sobą mniejsze lub większe przygody. Ostatnio przeglądałem ofertę z Niemiec i tam również według mnie już ok 50-60% egzemplarzy e46 ma przygody za sobą, a przecież te sprowadzane to właśnie te najtańsze, zwykle mocno zajechane egzemplarze, które jeszcze trzeba opłacić i dodać marżę handlarza by w rezultacie kosztowały w PL mniej niż w DE. Dlatego dziwi mnie takie polskie podejście: "mam 20tyś zł i cały świat najwspanialszych wycackanych 100% bezwypadkowych egzemplarzy e46 stoi przede mną otworem... malowany błotnik i zderzak - totalny złom itp." Niestety tak się nie da. Albo uzbieramy powiedzmy 30-35tys zł na zadbane 330i (a co ładniejsze to jeszcze droższe), albo szukamy egzemplarza za ok 20tys zł i mamy nadzieję że to właśnie ta jedyna w swoim rodzaju okazja. Liczmy siły na zamiary :cool2: