Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie jak w temacie dziś chciałem otworzyć schowek bo od momentu kupna nie otwierałem i patrze ze jest coś nie tak bo raczka jakoś tak lekko chodzi i myślałem ze jest zamknięty na klucz ale nie po przekręceniu kluczyka tez nie otwiera się. Czy macie jakiś sposób na jego otwarcie. Proszę o pomoc zanim coś rozwale więcej. Pozdrawiam Tomasz
Opublikowano
Nie wiem czy to coś da ale w nogach pasażera pod schowkiem jest plastikowa wsuwana osłona. Zdejmij ją ciągnąc do siebie. Schowek od dołu jest przykręcony na dwa zawiasy na klucz 10, odkręć te zawiasy od dołu i ściągnij z prowadnicy, może od dołu jakoś pójdzie?
Opublikowano

tak ,ale może jedynie zawartość schowka uda się wyjąć jeśli wo gule kolega dojdzie do śrub

ale jak zamek nie puści to i tak po mocniejszym odchyleniu schowka będzie wyłamany ale może uda się reką lub czymś dłuższym zapadki zamka wcisnąć.