Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam moje e65 740d 2003r zaczela troche gwizdac przy dodawaniu gazu okazalo sie ze 3 z 4 oringow pomiedzy intercoolerem a rurami powietrza sa troszke "zjechane" problem w tym ze ani na realoem ani w bmw (auto rawski) mowia ze nie ma takiej czesci o dziwo w intercarsie sie znalazly ale jest dlugi czas oczekiwania. czy ktos to wymienial i kupowal w bmw znacie moze nr czesci? to sa takie zielone gumowe oringi 4 szt.
Bardzo Mądry Wybór
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ja mam jeszcze gorzej debil co turbine wymienial wcale ich nie zalozyl!!! i za nic nie moge ich w necie znalezc, chocby wymiar...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam moje e65 740d 2003r zaczela troche gwizdac przy dodawaniu gazu okazalo sie ze 3 z 4 oringow pomiedzy intercoolerem a rurami powietrza sa troszke "zjechane" problem w tym ze ani na realoem ani w bmw (auto rawski) mowia ze nie ma takiej czesci o dziwo w intercarsie sie znalazly ale jest dlugi czas oczekiwania. czy ktos to wymienial i kupowal w bmw znacie moze nr czesci? to sa takie zielone gumowe oringi 4 szt.

Jak to sprawdziłeś i czy dostałeś te oringi, jakie były objawy?

Opublikowano
u mnie gwizdze strasznie... zalozone mam nie oryginalne wiec przepuszcaja... nie mozna ich dokupic nigdzie bo w bmw sprzedaja w komplecie z rurami. z innych wersji nie pasuja... trzeba je dorobic.. zeby dorobic trzeba wyjac rury i zmierzyc i podac te wymiary. wiem gdzie dorabiaja w Wawie gdyby ktos byl zainteresowany
Bardzo Mądry Wybór