Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z odczytem ilisci paliwa w baku jest on podobno dzielony na dwie czesci i teraz tak jak wlacze test na licznikach co mozna odczytac ile jest w jednej i w drugiej polowie i suma ogolnie to czasem mam w jednej polowie 20 litrow a wdrugiej sucho lub 5 litrow i czy jest tam jakas pompa czy tylko plywak odpowiedzialny za wskazywanie stanu i w ktorym miejscu szukac tego nazwe to przelewu do drugiej polowy baku :roll:
Opublikowano
wszytko fajnie link pouczajacy ale to jest do 5-er a podobnoc w e39 jest inaczej jak w e38 no tak slyszalem :roll2:
Opublikowano
Masz dwa czujniki paliwa i jedną pompę.Przez odpowiedni układ węży w zbiorniku pompa wysysa jedną,a potem drugą stronę zbiornika.
Opublikowano
Masz dwa czujniki paliwa i jedną pompę.Przez odpowiedni układ węży w zbiorniku pompa wysysa jedną,a potem drugą stronę zbiornika.

czyli tak jak opisalem swoj przypadek to jest normalka :?: czy cos nie tak :?:

Opublikowano
czyli tak jak opisalem swoj przypadek to jest normalka :?: czy cos nie tak :?:

Jest nie tak, bo zawiesza ci się pływak jednej z komór, ale dla normalnego funkcjonowania auta nie ma to żadnego znaczenia. Ja jeżdżę z tym felerem przez ponad 200 tys i nic się nie dzieje...